Figyelem, az archivum.bo.hu weboldal tartalmát tovább nem frissítjük, így az elavult információkat tartalmazhat. Kérjük, a legfrisebb tartalmakért kattintson a bo.hu weboldalra!
Hírek, aktualitások
» 2018

Önkormányzati hírek (2018. 12. 10.)

2018. december 10.

Az önkormányzati ülések összefoglalója 2018. 12. 10-ig

Önkormányzati hírek (2018. 12. 10.)

Bő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete novemberi első képviselő-testületi ülésén, amelyen megalkotta a szociális tűzifa helyi szabályairól szóló rendeletét. A rászorulók, akik megfeleltek a rendelet előírásainak november 30-ig nyújthatták be kérelmüket.


Ezt követően a karácsonyi díszkivilágítással kapcsolatban hoztak döntést, melynek rételmében 10 lekötést megrendelésével, valamint 10 új dísz beszerzésével, a régi díszek megjavíttatásával, az adventi koszorú kisebbítésének megrendelésével bízták meg a polgármestert.
Az EFOP-1.5.2-16-2017-00024 Humánszolgáltatások fejlesztése a csepregi kistérségben elnevezésű pályázat keretében felhatalmazták a polgármestert az együttműködést ösztönző utalvánnyal kapcsolatos megállapodás aláírására, valamint az utalványok beszerzésére a TESCOBAN 1.800.000 Ft értékben. Végül a Mikulás ajándékának beszerzéséről is döntöttek.

 

A következő novemberi ülésen a képviselő-testület felhatalmazta a polgármester az E.ON Észak-dunántúli Áronhálózati Zrt-vel. A közvilágítási aktív berendezések üzemeltetésére vonatkozó szerződés aláírására. A polgármester úr tájékozatta képviselő-társait kistérségi ülésről, amely az orvosi ügyelet helyzetével, orvosi ügyeleti díjakkal, tárgyalásokkal kapcsolatos területeket érintette. A hivatal épületének felújításával kapcsolatban megbeszélték a gépészeti terveket, eddig szerződéseket, valamint szót ejtettek a közbeszerzésről is.

A képviselő-testület havi egy alkalommal alkalmi munka keretében megbízta Babos Nórát a bői honlap tartalmának frissítésével.

A vízmű közös pénzügyi alapját eddig Bük Város Önkormányzata kezelte, de jogszabályváltozás miatt az alapot 2019. január 1. napjától a szolgáltató kezeli. Így a decemberi hónapban a képviselő-testület a Soproni Vízmű szerződéseinek módosításáról dönt. Tárgyal a 2019. évi belső ellenőrzési tervekről, a sportöltözőről, a hivatal közbeszerzési rendjéről és a rendezvényekről.

 

 

 

 

Polgármesteri köszöntő

Köszöntjük Bő község honlapján!

Megtisztelő számunkra, hogy felkereste községünk internetes oldalát és érdeklődik falunk múltja, jelene és jövője iránt.

Remélem, hogy a folyamatosan frissített honlapunkon közreadott információink segítik Önt abban, hogy megismerkedjen ezzel a szép kis faluval, s kedvet adnak Önnek ahhoz, hogy személyesen is ellátogasson Bőbe.

A világháló segítségével a kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás új távlatai nyíltak meg mindannyiunk számára, hiszen informálódhatunk, megismerhetjük egymást, barátságokat köthetünk, üzleti kapcsolatok jöhetnek létre közöttünk, s ami a legfontosabb, hogy Ön figyelemmel tudja kísérni a község életét és fejlődését.

Célunk, hogy az idelátogatók állandóan frissített, aktuális hírekhez, érdeklődésüknek megfelelő új információkhoz jussanak.

Jó böngészést kívánok!

Hajós Attila

polgármester

bopolgarmester@pr.hu


Tovább...

E-ügyintézés

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Választás 2019

Önkormányzati választások 2019

Fontosabb elérhetőségek

Instagram: #bő #visitbő #visitbö
Önkormányzat
9625 Bő Széchenyi u. 70.
Telefon/ fax: 94/586-015, 94/586-016
E-mail: drvinczegyorgyjegyzo@gmail.com
Háziorvos
9625 Bő Széchenyi u. 27.
Telefon: +36/94/386-004
Mobil: +36/30/9976-327

Központi orvosi ügyelet:

Bük, Eötvös u. 2/a. Tel: +36-94-358-558

Mentőállomás Bük: +36-94-358-072

Nyertes pályázat:

Képtalálat a következőre: „európai unió europai regionális fejlesztési alap logo”